Twitterbogens reception

twitterbogen_receptionDet var et af årets hidtil koldeste morgener - og smukkeste, for mens solen stod op gav den et fortryllende genskær på Københavns tage, det var også dagen hvor vi skulle fejre Twitterbogen på Paludan Bogcafé i Fiolstræde. Klokken var ikke slået 09:00 før galleriet var næsten fyldt og der blev i sandhed kvidret hos alle de fremmødte. Der var kendte ansigter, nye ansigter - og ansigter man med gensyns glæde kunne genkende fra Twitter. Morgen kaffen og en sprød croissant blev indtaget mens Jesper Bove-Nielsen og jeg fortalte om bogens tilblivelse, efterfulgt af bogsignering og endnu mere kvidren. Efter 1 1/2 time strømmede de morgenfriske atter ud i Københavns gader, 193 gr. tungere, med vores lille ny i lommen.

Tak til alle jer der kom og gjorde denne dag til én af dem man husker!

Her kan ses flere stemningsbilleder og video.